Nyt medlem

Vil du spille basket ?


I RBBC er vi altid klar til at tage i mod nye medlemmer. Uanset om du kommer for at være en del af fællesskabet og hygge med dine venner, eller om du har ambitioner om at blive den næste superstjerne!


Vi gør meget ud af at sikre en god velkomst. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til træner eller holdleder inden du møder op første gang. Dette for at sikre vi kan stå klar til at byde dig velkommen.


Du finder kontaktoplysningerne ved at klikke ind på hjemmesiden under Holdoversigt og finde det hold som passer til din alder. Herefter finder du fanen trænere og skriver / ringer til dem.


Du vil hurtigt blive bedt om at oprette dig i vores medlemssystem HOLDSPORT, dette for at du kan følge med i træning, kampe og evt. ændringer. 


Vi tilbyder at komme 2-4 gange på prøve, inden kontingent betales. 


Læs om kontingent her: 

https://www.rbbc.dk/klub/roski...


HUSK altid til træning

  • Indendørs sko
  • drikkedunk
  • praktisk tøj til bevægelse - gerne shorts og T-shirt


Hvad forventes af mig som forælder?

RBBC er en forening som baseres på fællesskab og frivillige. Vi sætter derfor stor pris på dig og det du kan byde ind med. I foreningslivet er der stor lighed mellem forældres engagement og barnets oplevelse af succes. 

Vi forventer ikke du ligger flere timer ugentligt, men har en forhåbning om at du byder til når hjælp efterspørges, om det måtte være kørsel til kampe, bage en kage, medbringe frugt eller hjælpe til ved sociale arrangementer. 
Derudover ønsker vi du kigger på oversigt over frivillige opgaver som bidrager til hele foreningen. Måske kan du se dig selv i en af disse roller..


se mere her: https://www.rbbc.dk/klub/roski...


Skal / må jeg være tilstede mens mit barn træner?

Det er 100% op til dig og hvad dit barn har behov for. Vi har dog et ønske om at lære forældre til de børn/unge vi træner at kende også. Derfor anbefaler vi at forældre jævnligt følger deres børn ind i hallen og engang imellem overværer træningen. Tag en snak med træneren, de vil gerne tale om, og anerkendes for det arbejde de ligger i dit barns træning.